CCTV SistemleriGüvenlik Sistemleri

DVR Şifre Resetleme – Dvr Şifre Sıfırlama Nasıl Yapılır ?

Kamera kayıt cihazı şifre resetlemesi nasıl yapılır ?

Kamera kayıt cihazı şifresi unutulmuş ise dvr şifre resetleme programı ile admin şifresi resetlenebilir, bu sayede şifresi unutulmuş kayıt cihazına yeni şifre tanımlaması yapabilirsiniz. 

DVR Şifre Sıfırlama Nasıl Yapılır ?

Dvr şifre resetleme kayıt cihazı marka ve modeline göre değişmekte farklı yöntemler ile admin şifresi resetlenebilir. Kayıt cihazı marka ve modeline göre doğru dvr şifre resetleme programı ile admin menüsüne girmek için geçici şifre üretilir. Geçici şifre ile menüye girilip yeni şifre tanımlanır, yada resetleme kodu girildiğinde dvr kayıt cihazı fabrikasyon şifreye döner, bu sayede şifresi unutulmuş kayıt cihazı şifresi resetlenir.

DVR Şifre Resetleme Yöntemleri Nelerdir ?

DVR Ekranındaki tarih ve saate göre ; bazı model dvr kayıt cihazlarında ekrandaki tarih ve saate göre günlük yada saatlik geçici admin şifresi oluşturularak yeni şifre tanımlanır. 

Resetleme kodu ile ; Bazı model kamera kayıt cihazlarında admin menü giriş firesi yanlış girildiğinde ekrana gelen hata kodu ile resetleme yapılır. DVR şifre resetleme programına ekrana çıkan hata kodu girilerek dvr şifresi fabrika ayarlarına döndürülür. Bu sayede dvr şifresi resetlenmiş olur. 

Cihaz yazılımı yeniden yüklenerek ; yeni nesil dvr kayıt cihazlarında ilk kurulum esnasında şifre kurtarma için mail tanımlanır, şifre unutulduğunda dvr ekranında şifremi unuttum kısmına basılıp belirtilen mail adresine resetleme kodu gönderilmesi sağlanır. Bu mail adresine giriş yapılamıyor ise cihaz yazılımı yeniden yükleneredvr şifre resetlemesi yapılabilir. 

DVR Şifre sıfırlaması en çok sorulan sorular

DVR Şifre Sıfırlaması İçin İnternet Gerekli Mi ? 

Şifresi unutulmuş kamera kayıt cihazında admin menü giriş şifresi unutulmuş ise resetleme işleminin yapılabilmesi için internet gerekli değildir. 

DVR Kayıt cihazı üzerinde marka yada model yazmıyor resetleyebilirmiyiz ?

Dvr şifre sıfırlaması yapılırken kayıt cihazının marka yada modelinden ziyade cihaz yazılımı önemlidir. Cihaz yazılımını görebilmemiz için kayıt cihazına monitör ( ekran yada tv ) bağlı olması gerekir. Teknik destek hattımızda şifre soran ekran resmi attığınızda biz cihaz üzerindeki yazılımı görebilir ve şifre sıfırlaması için sizlere teknik destek verebiliriz. 

Şifre resetleme si için resimlerdeki gibi bizlere dvr cihazına bağlı şifre soran ekran resmini çekip atmanız gerekli 

DVR Şifre resetleme hizmeti ücretli mi ? 

DVR Şifre resetleme teknik destek hizmeti ücretlidir. Telefon ile kod üretilerilek verilen şifre sıfırlama hizmeti ücreti 200 tl dir. 

Haikon ve Hilook marka kayıt cihazlarında admin şifre resetleme kod üretilerek yapılamıyor, uzak masa üsti bağlantısı yapılarak dvr kayıt cihazına yazılım yükleyerek dvr şifre resetleme hizmeti 250 tl dir. 

DVR ŞİFRE RESETLEME İÇİN NEDEN ÜCRET İSTENİYOR

Dvr kayıt cihazı şifre temin hizmetini sisteminizi kuran firmanın vermesi gerekir. Bu hizmeti bizden talep ederseniz karşılığında verdiğimiz hizmetin bedelini talep etmekteyiz. İstediğimiz ücret şifre için değildir, teknik destek hizmet bedelidir.

DVR Şifre Resetleme Hizmeti Nasıl Veriliyor ?

1 – DVR Şifre resetleme yapabilmemiz için dvr kayıt cihazı kullanıcı adı şifre soran ekran görüntüsünü teknik destek whatsapp hattımıza iletiyorsunuz

2 – Teknik destek ekibimiz yolladığınız ekran görüntüsündeki tarih ve saate göre Avenır dvr şifre üretme programı ile geçici şifre üretiyor

3- Teknik destek ödemesini whatsapp  ile size belirtilen firma hesabımıza yapıyorsunuz. 

3 – Teknik destek ekibimiz sizi telefon ile arayıp dvr menüsünden admin şifresini sıfırlatıp yeni şifre oluşturmanız için gerekli tüm işlemleri yaptırıyor.

!!!!! Önemli !!!!!

Ödeme yapılmadan yada ücretsiz şifre resetleme hizmeti verilmemektedir.

Teknik Destek Hattı : 0543 276 95 15 

Whatsapp

Teknik Destek Ücret Listesi 

 

DVR Şifre resetleme hizmeti : 200 tl 

 Haikon ve Hiloook Serisi DVR Şifre resetleme hizmeti : 250 tl 

DVR Şifre resetleme + Cep ygulama kurulumn hizmeti : 300 tl

Modem Port Açma hizmeti : 250 tl 

Cep Telefonu uygulama ayarları teknik destek hizmeti  : 250 tl 

DVR / NVR PC Yazılımı kurulum teknik destek hizmeti  : 250 tl 

 

DVR Şifre Resetleme Hizmeti Verilen Markalar

  • XMeye DVR Şifre resetleme 
  • Neutron Dvr Şifre Resetleme 
  • Cenova DVR Şifre Resetleme 
  • Dahua Dvr Şifre Resetleme 
  • Fujitron Dvr Şifre Resetleme 
  • Avenır Dvr Şifre Resetleme 
  • Walkerton Dvr Şifre Resetleme 
  • SCSI Dvr Şifre Resetleme 
  • XVR Yazılımlı Dvr Şifre Resetleme 
  • Hyundai Dvr Şifre Resetleme 
  • Goldmaster Dvr Şifre Resetleme
  • XR Plus Dvr Şifre Resetleme

Yukarıda belirttiğimiz markalar dışında birçok marka dvr kayıt cihazı admin şifre sıfırlama hizmeti verilebilmektedir. 

DVR admin menü şifresi unutulmuş ise bizlerden ücretli olarak şifre resetleme teknik destek hizmeti alabilirsiniz

Cenova DVR Şifre Sıfırlama 

Neutron DVR Şifre Sıfırlama 

H.264 DVR Şifre resetleme

Günümüzde satılan no name marka dvr kayıt cihazları ön panelinde H.264 DVR yazmaktadır, bu ibare dvr kayıt cihazı markası değildir, kamera kayıt cihazı kayıt formatı özelliğidir. Bizlere şifre resetleme hizmeti için ulaşan bir çok kişi Marka yada model sorduğumuzda H.264 Dvr cevabını vermektedir. Bundan dolayı şifre resetleme için dvr kayıt cihazına bağlı ekran görüntüsü istenmektedir. Cihaz içindeki yazılıma göre h.264 dvr şifre sıfırlaması dvr şifre resetleme programı ile  yapılmaktadır. 

Ümit Özalp

1999 Yılından beri elektronik güvenlik sistemleri sektöründe faaliyet gösteriyor. Genesis Güvenlik, Teknik Depo, Alarm Servisi Kurucusu. Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitmeni.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu