ProgramlarVideolu Anlatımlar

INOX 208IPC Wifi Kamera Cep Uygulaması Ayarları

INOX 208IPC Wifi İp Kamera VicoHome cep uygulamasına nasıl tanıtılır

Herkese merhaba bu yazımızda sizlere INOX 208IPC Wifi İp Kamera VicoHome Cep telefonu uygulamasına tanıtılması ve kullanılmasıyla ilgili ayarların nasıl yapılacağını anlattık.

INOX 208IPC Cep telefonu uygulama ismi : VicoHome

Android market indirme linki : https://play.google.com/store/apps/de…

Apple store indirme linki : https://play.google.com/store/apps/de…

INOX 208IPC kablosuz ip kamera içerisinde bulunan 5200 mAh pi sayesinde adaptör bağlantısı olmadan tamamen kablosuz olarak çalışma imkanına sahip. 2 Mega pixel görüntü çözünürlüğüne sahip ip kamerayı iç ortam ve dış ortamda kullanılabilirsiniz. IP 65 özelliği sayesinde dış ortamda kullanama uygun bir güvenlik kamerasıdır.

İlk olarak cep telefonu yada tabletimize VicoHome uygulamasını indiriyoruz.

Uygulamada Sing up a new account seçeneğine basarak yanı hesap oluşturuyoruz. 

Uygulamada yeni hesap oluşturduktan sonra Add new camera tuşuna basarak yeni kamera ekleme menüsüne giriyoruz. Program bize mevcut Wifi ağımızın şifresini soruyor. Buraya yazdığımız şifreyi uygulama inox kablosuz ip kamera ayarlarına ekleyerek kablosuz internet bağlantısını sağlıyor. 

Ekrana gelen QR Kodu INOX 208IPC kamera ekranına gösterdiğinizde cep izleme uygulamasına kamera ekleniyor ve uygulama ana ekranında kamerayı gösteriyor. 

Ekrana gelen kamera simgesine tıkladığımızda canlı izlemeye başlayabilirsiniz. 

İnox208IPC Wifi Kamera Avantajları 

  • Tamamen kablosuz çalışma özelliği sayesinde hiçbir kablo kirliliği olamadan yada adaptör bağlantısı yapmadan 3 ila 6 ay arasında görüntü ve kayıt alabilirisiniz. 
  • İçerisine takılacak Micro SD kart ile uzun süre kayıt yapabilirsiniz, dilediğiniz zaman kayıtlar cep telefonu yada tablet üzerinden izleyebilirsiniz. 
  • Bulut kayıt etme özelliği sayesinde kamera görüntülerini bulut sistemi kayıt ettirebilirsiniz. 
  • 2 megapixel full hd çözünürlüğe sahip görüntü izleyebilirsiniz
  • Hareket algılama özelliği sayesinde kameranın takılı olduğu alana biri girdiğinde uygulama üzerinden anıda haberdar edilebilirsiniz. 
  • Ses alma ve ses verme özelliği sayesinde anlık olarak ortam dinlemesi yapabilir ve kamera üzerinden ortama sesinizi verebilirsiniz.

INOX Kablosuz İp Kamera Online Satış Sitesi 

INOX 208 IPC Cep telefonu uygulamasına tanıtılması videomuz

İnox 208IPC Kablosuz ip kamera teknik özellikleri ve detaylı incelemesi 

Ümit Özalp

1999 Yılından beri elektronik güvenlik sistemleri sektöründe faaliyet gösteriyor. Genesis Güvenlik, Teknik Depo, Alarm Servisi Kurucusu. Elektronik Güvenlik Sistemleri Eğitmeni.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu